Thursday, 5 September 2013

Pepijat @ bed bug ????

Ada sesetengah orang tidak pernah melihat pepijat @ bed bug secara dekat. Ada golongan yang terpaksa berhdapan dengan pepijat @ bed bug setiap hari.

Pepijat @ bed bug adalah sejenis serangga yang kecil, pepijat @ bed bug boleh menggigit manusia, pepijat @ bed bug bergiat aktif di waktu malam dan gigitan pepijat @ bed bug boleh mendatangkan kesan yang teruk jika berpanjangan.

Sesetengah orang terpaksa mengeluarkan belanja yang besar bagi menghapuskan pepijat @ bed bug, atau mereka terpaksa menggunakan racun untuk membunuh pepijat.

Saya ada menjual penyembur serangga yang berkesan dengan harga yang berpatutan bagi masalah ini. Bahkan, penyembur serangga ini juga bebas daripada racun dan amat sesuai digunakan.



33 comments:

  1. Berapa harga sebotol???? Tolong email kat saya fauzan@ayampenyet-ap.com

    ReplyDelete
  2. Email kat syahkaze@gmail.com
    Kasi harga,,dan kos untuk pos..
    thanks..

    ReplyDelete
  3. Sila hubungi saya 019 3437043. Suhaimi. Saya amat memerlukan produk ini secepat mungkin.

    ReplyDelete
  4. email kat izzati1020@ymail.com..harga??

    ReplyDelete
  5. Perlu segera. email kan harganya ya di smznhster@gmail.com

    ReplyDelete
  6. Sila email harga. Saya nak. nkotine@yahoo.com

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. tlg msj sy.. sy nk racun pepijat.. pm harga... 0133707361. whatapp@msj

    ReplyDelete
  9. tolg msg @ whatsapp sy 0134992246..nk tau harga & kos pos...klau ada d area perlis lg ok..:)

    ReplyDelete
  10. Tlg emailkan harga dn kos pghantaran..perlukan segera
    liyanamajid389@gmail.com

    ReplyDelete
  11. pm saya harga n postage sabah... laiyang4@gmail.com

    ReplyDelete
  12. tlg email detail..btol2 nk bli.. feqz89@gmail.com

    ReplyDelete
  13. insect repellent ni mmg berkesan.. saya pernah pakai .. halau lipas kite spray skali je nnt lipas xkn dtg lg..tp stock sy da habis tu pn bli kt pasar malam.. skali cari lg org tu da xjual.. tp 2x jugak sy beli gn dye. harga mse tu 19.90 skrg xtaw la ye..

    ReplyDelete
  14. minta emel saya harganya secepat mungkin....acerazman@gmail.com

    ReplyDelete
  15. minta emel saya harganya secepat mungkin....acerazman@gmail.com

    ReplyDelete
  16. minta emel saya harganya secepat mungkin....acerazman@gmail.com

    ReplyDelete
  17. Mohon hubungi saya 012-5290600. Saya nak cuba ubat ni untuk masalah pijat. Email: iras_sbs@yahoo.com

    ReplyDelete
  18. Ada jual on9 x insect reppellent ni.klu jual nk order.nnt tlg whatsapp atau msj 0175226255

    ReplyDelete
  19. Nak beli. Tlg wasap no ni 0124110137

    ReplyDelete
  20. Ada jual on9 x insect reppellent ni.klu jual nk order.nnt tlg whatsapp atau msj 0199738050

    ReplyDelete
  21. Pm detail..0177702636. Sy nk beli

    ReplyDelete
  22. 0177649276.. ada lagi tak insect reppellent ni? sy perlukannya.

    ReplyDelete
  23. Tlg whassapp saya 0197633455.saya perlukan benda ni

    ReplyDelete
  24. Tlg whatsapp saya 0137438775.saya perlukan segera

    ReplyDelete
  25. Assalamualaikum,mohon email butiran harga ke rorokame@gmail.com

    ReplyDelete
  26. Nak beli spray segera... 0139562676

    ReplyDelete
  27. Ada lagi x ubat pijat ni saya nak tolong wasap saya www.wasap.my/60136499694

    ReplyDelete
  28. Sy nk jgk.. Boleh email Kat cute_cun77@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  29. Boleh email sy harga tak?khairilanuar68@gmail.com

    ReplyDelete
  30. masih available ke? nak beli macam mana ye? hafizcheran94@gmail.com

    ReplyDelete
  31. berapa harga
    email kat sy aqilizz0812@gmail.com

    ReplyDelete