Monday, 3 June 2013

Masalah Pepijat di Rumah

Salam,

Anda menghadapi masalah pepijat di rumah? boleh cuba produk ini. Produk ni bebas dari racun, hanya cecair kawalan.

Cara penggunaan:
  1. Sembur pada tempat pepijat dijumpai
Kesan:
  1. Pepijat mati serta merta

500ml @ 1L

48 comments:

  1. Salam..barang yg di order akan dihantar menggunakan pos laju

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. No mana ye?saya berminat.

    ReplyDelete
  4. Semua no boleh dihubungi...

    ReplyDelete
  5. 500ml rm18 dan 1 ltr rm25. Caj penghantaran rm8(500ml) & rm12(1liter).

    Sebarang pertanyaan atau maklumat lanjut boleh sms ke nombor tertera. Tk

    ReplyDelete
  6. En boleh lihat di main page sblh kanan.

    ReplyDelete
  7. En boleh lihat di main page sblh kanan.

    ReplyDelete
  8. Saudara/i, tuan/puan yg telah menggunakan produk ni, apakah tahap keberkesanan terhadap masalah anda selama ini? Mohon share..
    Terima kasih atas sokongan anda dan insyaallah kami akan adakan promosi dalam masa terdekat ini.

    ReplyDelete
  9. sebarang pertanyaan, boleh hubungi En Khair di talian 013-2646663 @ Pn L - 013-3067642

    ReplyDelete
  10. Xde kedai ke? Kalau ada kat mana?

    ReplyDelete
  11. Lokasi di sg buloh kuala lumpur

    ReplyDelete
  12. Alamat kedai? Thank you.

    ReplyDelete
  13. Kami jual secara online. Terus dari rumah. Kami stay kat tmn rahmat jaya, kundang, rawang. Tapi kami boleh pass kat area sg buloh utk mudah.

    ReplyDelete
  14. ada bau tak cecair ni lepas sembur tu? lama tak nak hilang bau dia?

    ReplyDelete
  15. cecair ni just bau serai wangi. bau tu xkekal lama, cepat hilang

    ReplyDelete
  16. Just babkin duit, barang akan dihantar pada keesokan hari

    ReplyDelete
  17. Xde testimonial ke? Nk tau gak bkesan ke x

    ReplyDelete
  18. Testimonial xder...boleh cuba dan lihat sendiri keberkesanannya....

    ReplyDelete
  19. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  20. salam... x produk nie lagi?? penghantaran ke batu caves ada x???

    ReplyDelete
  21. Procedure nk order mcm ne?

    ReplyDelete
  22. Sila buat pembayaran ke no akaun di page dan smskan nama, alamat, saiz botol , kuantiti dan no telefon ke 013-2646663 utk urusan pengeposan. Sebarang kemusykilan sila hubungi no tertera. Terima kasih

    ReplyDelete
  23. boleh sembur kat tilam anak ke?

    ReplyDelete
  24. boleh sembur di tilam, katil dan di setiap penjuru bilik........

    ReplyDelete
  25. Tolong bg no akaun ...sy nk beli..sy xtahan sgt dah..bilew malam nk menangis ajew bile fikirkan badan penat nk tidow..keje..tp sebab piiat..huhuh

    ReplyDelete
  26. Maybank 152031334669
    Cimb 7606131667
    Muhamad khair shamsudin
    Sila smskan nama alamat dan no tel ke 017-5356663 utk penghantaran.
    Terima kasih

    ReplyDelete
  27. Salam,
    Saya dah order & bank-in duit rabu lepas tp masih belum dpt barang ni lg

    ReplyDelete
  28. Assalammualaikum. .. sya bminat nak beli sebotol.. pls pm me asap.. tqvm

    ReplyDelete
  29. Assalammualaikum. .. sya bminat nak beli sebotol.. pls pm me asap.. tqvm

    ReplyDelete
  30. Assalammualaikum. .. sya bminat nak beli sebotol.. pls pm me asap.. tqvm

    ReplyDelete
  31. Salam sy pun nk beli jg sebotol..rumah sy diserang pepijat.kesian ank sy kena gigit.mlm2 xdpt tdo ngan lena..please help me..asap..tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. Puan Nor Azrin, kami tiada agen di area sunway @ putrajaya... puan boleh hubungi en khair (013-2646663) atau en ayed (019-237 0760)

      Delete
  32. puan area mana? hubungi agen kami yang berhampiran dengan kediaman puan

    ReplyDelete
  33. Salam...mcm mana nak dapatkan penyembur pijat no,sy area subway or putrajaya

    ReplyDelete
  34. Salam...mcm mana nak dapatkan penyembur pijat no,sy area subway or putrajaya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Puan Nor Azrin, kami tiada agen di area sunway @ putrajaya... puan boleh hubungi en khair (013-2646663) atau en ayed (019-237 0760)

      Delete
  35. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  36. Puan Nor Azrin, kami tiada agen di area sunway @ putrajaya... puan boleh hubungi en khair (013-2646663) atau en ayed (019-237 0760)

    ReplyDelete
  37. Kalau ada wakil penjual di Melaka mintak tolong dia hubungi saya atau smskan nama dia dan no telfon dia, saya akan hubungi dia dengan segera sebab masalah pepijat di rumah saya dah tahap STRESS !!!
    No saya saya 0147100367 ( call/sms/wasap)

    ReplyDelete
  38. Sy nk 2 liter... xtahan dah nir...... kalau cod kundang kuang tasik biru sg buloh bukit rahman putra pn sy sanggup..... 01119748482 ash

    ReplyDelete
  39. Assalamualaikum sis,masih ada jual x ubat pijat ni? Saya duduk di pulau pinang.. mcm mna nk beli? Pijat mati semua, ke klau guna ni? Telur telur dia pun mati jugak ke ?

    ReplyDelete
  40. saya pun nak spray pijat ni,,, saya stay area Sri sinar,,segambut,, camne nak beli,,, njamal1503@gmail.com

    ReplyDelete
  41. Ada....stock spray ni masih ada...hubungi en khair 017-5356663 atau en ayed 019-2370760

    ReplyDelete